Het weer in Dakar

 
 

Onze sponsors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Team Landrover.pagina.nlPierre & Berry, betere vrienden dan het soms lijkt ...


Voor veel Land Rover liefhebbers is Berry geen onbekende. Als initiatiefnemer en beheerder van landrover.pagina.nl en het bijbehorende Landrover Prikbord is hij dagelijks "gastheer" voor honderden bezoekers van deze websites. Anderen kennen hem beter van de Big Moustache in de Belgische Ardennen of een van de vele Land Rover evenementen.
Hij heeft een handvol Land Rovers van Light Weight tot 101 Forward Control, die het geen van allen doen ... dat belooft wat tijdens de reis in Afrika!
Belangrijkste kwalificatie voor deze Challenge: pizzavangen


Ook Pierre loopt / rijdt al weer heel wat jaartjes mee in het Land Rover wereldje. Door de week in een Defender 110 op weg naar z'n IT klussen, in het weekend met z'n Series 2a 88" Land Rover uit 1968. Daar zitten al heel wat sleuteluurtjes in, zodat Pierre (tegen wil en dank) expert is in het uit- en inbouwen van motoren.
"Een 4x4 wagen is om mee in het terrein te rijden" en daarom neemt Pierre met het team de Kleiduivels deel aan de Challenges van Zeeland 4x4. De bedoeling is dat met drie terreinauto's een parcours wordt afgelegd waarin enkele (extreme) hindernissen zijn opgenomen. Dat kan in Afrika nog wel eens van pas komen!
Belangrijkste kwalificatie voor deze Challenge: doorwadingen


Wat is een pan goulash zonder deksel? Wat is een Land Rover zonder motor? En wat is een website zonder webmaster? Precies! En daarom zijn wij blij met Gerard List die Team Landrover.pagina.nl voorziet van zijn webkennis. Gerard, bekend van de Kleiduivels, de LRCH website en natuurlijk zijn eigen Livingstone site met het Land Rover Names Register, is de man die Team Landrover.pagina.nl compleet maakt. Het liefst zou hij meegaan naar de grote zandbak, maar we hebben hem overtuigd dat er iemand op het thuishonk moet blijven om de informatie over onze vorderingen in de Amsterdam Dakar Challenge op moderne wijze wereldkundig te maken. Met zijn drieŽn zullen we de eindstreep halen!


Over deelname aan de Amsterdam-Dakar Challenge zijn wij eensgegzind:
Een unieke gelegenheid om een paar weken op stap te gaan met onze grote passie Land Rovers, in de omstandigheden waarvoor deze wagens ooit zijn gebouwd. Dat daarbij de auto (of de opbrengst van de veiling daarvan) terecht komt bij een goed doel in Afrika en dat daarmee mensen geholpen worden door iets dat je persoonlijk onderneemt, is een fantastische motivatie.